Παρασκευή 13 Ιουνίου 2014

«Πρόσκληση προς τις/τους εκπαιδευτικούς ΠΕ02 σε Επιμορφωτικό Σεμινάριο Φιλολόγων.»


Σχετ.: Έγκριση της Περιφερειακής Διεύθυνσης Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης Κεντρικής Μακεδονίας με αριθμ. πρωτ.11014 / 11-06-2014.

Αγαπητοί και αγαπητές συνάδελφοι,
Σας προσκαλούμε στo επιμορφωτικό σεμινάριο Φιλολόγων που διοργανώνει ο Σχολικός Σύμβουλος των Φιλολόγων Δ.Δ.Ε. Χαλκιδικής για τις καθηγήτριες και τους καθηγητές ΠΕ02 των Γυμνασίων, ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ. της ΔΔ.Ε. Χαλκιδικής,  με θέμα:
«Η εφαρμογή της ομαδοσυνεργατικής διδασκαλίας στα φιλολογικά μαθήματα: Θεωρητικό πλαίσιο και βιωματική προσέγγιση»
Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα:
1. Tην Πέμπτη 26 Ιουνίου 2014 και ώρα από τις 12.00 έως και 14:30, σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα του ΕΠΑΛ Ν. Μουδανιών (για τις/τους φιλολόγους των Γυμνασίων-Λυκείων-ΕΠΑΛ: Ν. Καλλικράτειας, Ν. Μουδανιών, Σημάντρων, Ν. Φώκαιας, Κασσανδρείας, Πευκοχωρίου, Παλιουρίου, Ν. Τρίγλιας, Ορμύλιας, Νικήτης, Αγίου Νικολάου, Ν. Μαρμαρά, Συκιάς).
2. Την Παρασκευή 27 Ιουνίου 2014 και ώρα από τις 12.00 έως και 14:30, σε κατάλληλα διαμορφωμένη αίθουσα του ΕΠΑΛ Πολυγύρου (για τις/τους φιλολόγους των Γυμνασίων-Λυκείων-ΕΠΑΛ : Πολυγύρου, Γαλάτιστας, Παλαιοχώρας, Αρναίας, Παλιοχωρίου, Μεγάλης Παναγίας, Στρατωνίου, Ιερισσού, Αθωνιάδας).
Παρακαλούνται οι κ.κ. Δ/ντριες και Δ/ντες των σχολείων να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους εκπαιδευτικούς κλ. ΠΕ02 για το παρόν έγγραφο και να τους διευκολύνουν να παρακολουθήσουν το σεμινάριο, απαλλάσσοντάς τους από λοιπά καθήκοντα, με την προϋπόθεση ότι δεν θα δημιουργηθεί πρόβλημα στη λειτουργία των σχολείων.

Η συμμετοχή των εκπαιδευτικών είναι προαιρετική και τυχόν μετακίνησή τους θα γίνει χωρίς δαπάνη για το δημόσιο.

Mε εκτίμηση

Ο Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων
Π.Ε. Χαλκιδικής
Γεωργιάδης Μιχαήλ