Δευτέρα 27 Ιουνίου 2016

Γενική Συνέλευση Σ.Φ.Χ. - ανάδειξη του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Χαλκιδικής

Πραγματοποιήθηκε σήμερα, 27.6.2016, στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Πολυγύρου, η προγραμματισμένη επιμορφωτική ημερίδα που διοργάνωσε  ο Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων Χαλκιδικής κ. Γεωργιάδης, με θέμα την διαχείριση των μαθησιακών δυσκολιών μαθητών στα φιλολογικά μαθήματα, με προσκεκλημένο ομιλητή τον προϊστάμενο του ΚΕΔΔΥ Χαλκιδικής κ. Μανόλη Μαλακούδη.

Μετά το πέρας της ημερίδας, έλαβε χώρα η προγραμματισμένη Γενική Συνέλευση του Συνδέσμου Φιλολόγων Π.Ε. Χαλκιδικής, κατά τη διάρκεια της οποίας, αρχικά συζητήθηκαν τα σημαντικά επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο των φιλολόγων (μείωση ωρών διδασκαλίας φιλολογικών μαθημάτων, αναθέσεις φιλολογικών μαθημάτων, κλπ) και εκφράστηκαν τοποθετήσεις και προτάσεις με γόνιμη ανταλλαγή απόψεων.

Τη Γενική Συνέλευση τίμησε με την παρουσία της η Διευθύντρια Β'/θμιας εκπαίδευσης Χαλκιδικής κ. Τσέκου Αικατερίνη, η οποία και έλαβε το λόγο.

Ακολούθως, αναγνώστηκε και ψηφίστηκε ομόφωνα το (παρακάτω) κείμενο του απολογισμού του απερχόμενου Δ.Σ. του Συνδέσμου καθώς και ο οικονομικός απολογισμός.

Πραγματοποιήθηκε, τέλος, η ψηφοφορία για την ανάδειξη των τακτικών και των αναπληρωματικών μελών του νέου Δ.Σ. του Συνδέσμου Φιλολόγων Π.Ε. Χαλκιδικής.

Η σύνθεση του νέου Δ.Σ. έχει ως εξής:

Τακτικά μέλη:

1.     Γεωργιάδης Μιχαήλ
2.     Μπακιρτζή-Σαρδέλη Ευαγγελία
3.     Χαμαμτζόγλου Σταύρος
4.     Κοσμά Αικατερίνη
5.     Ιωαννίδης Παναγιώτης

Αναπληρωματικά μέλη:

1.     Μαλασιώτη Αναστασία
2.     Σαράφη Μαρία
3.     Μακρή Ευανθία